MOCKTAILS

MOCKTAILS

Perfect voor evenementen waar alcoholvrije opties gewenst zijn of voor diegenen die gewoonweg genieten van een smaakvolle mocktail. Onze mocktails zijn een geweldige manier om uw gasten te verrassen en te verwennen met verfrissende drankjes zonder alcohol.

Het starterspakket van onze mocktails is ontworpen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor uw gasten. Het pakket omvat een prachtig ingerichte mocktailbar (indien gewenst), compleet met themasticker om de sfeer van uw evenement te versterken. Daarnaast bieden we een selectie van 3 heerlijke mocktailcreaties, zorgvuldig samengesteld om de smaakpapillen te prikkelen. Om de ambiance nog verder te verhogen, wordt er ook een rookeffect toegevoegd, waardoor uw mocktails een onmiskenbare flair krijgen. Met onze mocktaildispenser kunt u eenvoudig en efficiënt uw gasten bedienen, zodat ze snel kunnen genieten van hun favoriete smaken. Houd er rekening mee dat onze mocktails beschikbaar met een minimum afname van 35 stuks en de prijs is op aanvraag.

Laat uw evenement opvallen en geef uw gasten een unieke en smaakvolle ervaring met onze mocktails. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om uw reservering te plaatsen. We kijken ernaar uit om van uw evenement een groot succes te maken!

WILT U MOCKTAILS RESERVEREN?

Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

© 2024 HuurDeco, Alle Rechten Voorbehouden.

Gemaakt door WebSloth Agency 🦥