KIDS PLAYGROUND

KIDS PLAYGROUND

Onze kids playground is niet alleen leuk en plezierig voor de allerkleinsten van 0 tot 5 jaar, maar biedt ook een veilige omgeving met zachte, kindvriendelijke speelmaterialen. Denk aan een ballenbak, glijbaan, klim- en glijcombinatie in de vorm van een piramide, een trampoline en nog veel meer. Al het materiaal is vervaardigd uit zacht PVC-leer en foam voor maximale veiligheid en comfort.

Momenteel bieden we de playground alleen aan in een combinatie van wit en beige (nude). De ballen voor de ballenbak zijn beschikbaar in wit parelmoer en/of transparant, samen met pastelkleurige roze of blauwe ballen. Andere opties zijn ook mogelijk indien tijdig aangegeven.

Onze producten zijn ideaal voor kinderen van 0 tot 5 jaar oud. Vervaardigd uit zacht schuimmateriaal, bieden ze een veilige omgeving waarin kinderen kunnen spelen en klimmen zonder zorgen. Als extra veiligheidsmaatregel plaatsen we altijd een 2 cm dikke schuimmat onder al onze items. Hoewel onze producten ontworpen zijn met veiligheid in gedachten, adviseren wij toch dat kleine kinderen te allen tijde onder toezicht van hun ouders spelen.

KIDS PLAYGROUND HUREN?

Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

© 2024 HuurDeco, Alle Rechten Voorbehouden.

Gemaakt door WebSloth Agency 🦥